Performancë e besueshme: Motori AC i integruar i shkallës së sallonit ofron 3 herë jetëgjatësi më të gjatë të motorit dhe rrjedhje ajri me shpejtësi më të fuqishme për tharje deri në 50% më të shpejtë.Gjithashtu ka një fuqi prej 2400 Watts dhe ofron një shpejtësi ajri prej 95 km/h.
Stili që bie në sy: Hiqni lehtësisht modele të ndryshme flokësh!Difuzori i tij i përfshirë lejon që kaçurrelat të thahen ndërsa u jep vëllim rrënjëve.
Stilim i kontrolluar: Për t'ju ndihmuar të zbutni me saktësi flokët, ai vjen me një koncentrues që drejton rrjedhën e ajrit në flokë.
Cilësimet e nxehtësisë dhe shpejtësisë: Zgjidhni nga tre cilësimet e tij të ngrohjes dhe me dy shpejtësi për të kontrolluar me lehtësi fuqinë dhe temperaturën gjatë tharjes së flokëve.
Vendosni stilin tuaj: Përfundoni procesin tuaj të stilimit me True Cold Shot!Ai mundëson lëshimin e një fluksi ajri shumë më të ftohtë, në mënyrë që të mund të mbyllni shpejt flokët tuaj. Funksioni i shkrepjes së ftohtë ju ndihmon të freskoni flokët dhe të mbani stilin e përfunduar në vend.
Flokë të lëmuar, pa kërcitje: Super Power 2400 përdor një kondicionim jonik i cili eliminon statiken dhe zbut lehtësisht kërcitjen.
Shtoni shkëlqim në Flokët tuaj: Ofron një teknologji qeramike me nxehtësi të barabartë, duke ju lejuar të mbani flokët tuaj me shkëlqim ndërsa i stiloni.
Tharje profesionale: Duke përdorur furçën e stilimit termik, mund të shtoni pa sforcim volum, teksturë dhe ngritje gjatë tharjes me tharje.
Lak i varur: Ka një unazë varëse të integruar në dorezën e saj, në mënyrë që të mund ta ruani me lehtësi tharësen e flokëve pas përdorimitormbaje shpejt tharësen e flokëve larg rrugës dhe të rehatshme për t'u arritur.Gjithashtu vjen me një filtër të lëvizshëm për mirëmbajtje të lehtë.
Motorri | 17 motor bakri të pastër |
Kabllo të energjisë | Kordoni i plotë bakri 2.8 metra me dy priza, me dritë blu dhe aromë |
Fuqia | 2300 W |
Frekuenca | 50 HZ |
Ingranazhet e shpejtësisë | Rregullimi i kontrollit të erës me 4 shpejtësi |
Madhësia e kutisë së jashtme | 61X35X51cm |
Ngjyrë | blu |